петък, 27 юни 2008 г.

M&S Saatchi в Австралия



Текстът на рекламата гласи:

"Ризите, шити на ръка, са толкова добри, колкото ръцете, които ги шият. Ето защо точно Хенри Бувоа е нашият главен шивач.

С обиколка на ръката 6 см, само тя е подходяща да ушие риза с не по-малко от 11 347 шева, които свързват нейните 19 части. Хенри е от Франция, нация с малки и фини ръце.

Известни са с изтънчените дейности като гравиране и свирене на флейта. Тази генетична предпоставка показва защо французите са прочути със създаването на фини модни облекла, а не например със зидарска дейност.

Ето защо българите не са известни със своите шивашки умения, тъй като пръстите им са дебели като салам. Никога не купувайте риза, шита от българин.

За най-фини детайли винаги купувайте ризи, правени от шивачи с малки ръце. На света няма шивач с по-малки ръце от нашия Хенри".

1 коментар:

gery каза...

A tezi avstraliici dali sa chuvali, che kolkoto po-golemi sa rucete na edin muj, tolkova po-nadaren e toi. Abe koi haresva muje s nejni ruchichki? Daje me otvrashtavat! Da ostavim nejnostta za jenite, i bez tova istinskite muje sa kut! Sigurna sum, che reklamata e proizvedenie na niakoi gei!